Verde, grijă pentru natură, Poiana Mucenicului, boutique hotel

Poiana Mucenicului

construim amintiri

Poiana mucenicului - Camera -11M – Capul călugărului
Poiana Mucenicului, locul, boutique hotel
construim amintiri

povestea noastră

Am dat viață acestui loc, Poiana Mucenicului, din dorința de a te ajuta să construiești amintiri, descoperind elemente specifice zonei Argeșului: tradițiile, mâncarea, istoria și felul de a trăi al oamenilor din această parte a României.

Pasiunea şi perseverenţa noastră vor sta la baza principiului conform căruia ceea ce facem defineşte ceea ce suntem.

dăruind vei dobândi

Îmbinăm armonios istoria zonei, frumusețea locului și serviciile la standarde înalte. Investind în timpul petrecut aici, dăruind hrană fiinţei tale - trup şi suflet, vei dobândi cel puţin dorinţa de a reveni. La rândul nostru, avem oportunitatea de a fi conectaţi constant la sursele autentice sociale şi relaţionale prin voi înşivă.

aproape de natură

La Poiana Mucenicului ești mereu aproape de natură. Boutique hotelul este așezat la poalele muntelui, pe malul râului Argeș, înconjurat de pădure și aer curat. De aici ajungi repede la Barajul și Lacul Vidraru, dar și pe trasee turistice din Munții Făgăraș.

Poiana Mucenicului, Transfagarasan, Pensiune Transfagarsan, boutique hotel

La noi vei fi conectat permanent cu natura, activând constant zona senzorială a fiinţei umane şi dobândind intuitiv şi o percepţie spirituală. Suntem o echipă completă, consecventă şi compliantă ce investeşte continuu în oamenii ce o compun.

Irina, Poiana Muncenicului

Ce pot face la Poiana Mucenicului

Construim amintiri

Poiana Mucenicului e locul ideal pentru tine și atunci când vrei să te bucuri de natură și să consumi ultima pictură de energie pe bicicletă, făcând un traseu în Munții Făgăraș sau într-o plimbare cu caiacul dar și atunci când vrei să îți odihnești sufletul, savurând liniștea și frumusețea naturii. 

Poiana Mucenicului îţi propune cadrul încântător pentru organizarea de ceremonii, aniversări sau reuniuni familiale. Suntem aici să te ajutăm să fixezi în minte şi în suflet momentele cele mai frumoase şi pline de semnificaţie. Totodată, poţi regăsi ambientul potrivit şi motivant pentru evenimentele din sfera corporate, dar şi pentru seminarii sau sesiuni tematice.